Over mij

Jenny Protzman

Jenny Protzman

Ik ben Jenny Protzman (1952),

Ik heb het altijd fijn gevonden om te leren en om me te blijven ontwikkelen. Ik volg nog elk jaar meerdere (bij-)scholingen, maar daardoor vind ik het zo fijn om mijn kennis met anderen te delen en als ik iemand kan helpen om het plezier in zijn of haar leven weer terug te krijgen, dan geeft mij dat ook weer een heel fijn gevoel. Want ik vind het lastig om hulpeloos te moeten toekijken als anderen worstelen en vastlopen in dingen waar ik ze mee kan helpen. Daarom wil ik die mensen graag helpen. En ik heb gemerkt dat mijn kracht en karakter, tezamen met mijn didactische kennis, het mogelijk maakte om in één dag een doorbraak te bewerkstelligen. Daarom doe ik dat graag en zo veel mogelijk, waarbij ik me tegelijk ook op het vlak van fotografie, intervisie en … blijf doorontwikkelen.
C.V.:
Christelijk Lyceum, Almelo. Nu woonachtig in Leeuwarden. Na de Middelbare school in Grenoble  (Fr) aan de Universiteit voor Buitenlanders Politiek en Economie naast Frans gestudeerd. In Leeuwarden Ubbo Emmius, lerarenopleiding. Afgestudeerd als docente Frans, Engels. Sinds 1984 computerminded en sinds 2004 Apple-adept. In Groningen aan de RUG ICT-coördinator geworden. Omdat Fotografie al mijn hele leven een hobby was, bedacht ik: “Dan maar liever echt goed.” Dus in 2001 begonnen met de opleiding Professionele Fotografie Allround  aan het New York Institute of Photography en in 2004 gecertificeerd als Professioneel Fotograaf. Wil je een mooie profielfoto laten maken of een ander zakelijk portret?
In 2007 begonnen met NLP bij Bureauland en de smaak te pakken gekregen. De opleiding tot NLP-practitioner en NLP Master Practitioner Coach met goed gevolg afgerond. Daarna de boeiende trainingen Provocatief Coachen en Oplossingsgericht Werken gevolgd. Daarna IEMT (Integral Eye Movement Therapy ), een hele snelle manier om nare herinneringen te neutraliseren. En nu de Master Hypnosis opleiding als laatste.

Bij Dr. Richard Bandler  en John Lavalle  Design Human Engineering (DHE ) en Neuro-Hypnotic Repattering (NHR) en de laatste ontwikkelingen op NLP-gebied geleerd.(2010 en 2015) Door David Shephard de Wizards Secrets ontdekt en Practitioner en Master Practitioner Time Line Therapy Coach geworden. Integral Eye Movement Practitioner (IEMT) en Master Practitioner Hypnosis. Kijk ook eens op de website: Http:///www.jennyprotzman.nl

Ook mag ik mijzelf Kernvisiecoach noemen, zodat ik leerlingen met leerproblemen als  AAD, ADHD, dyslexie, beelddenken en dientengevolge faalangst, een nieuwe strategie kan leren. Verder heb ik me verdiept in de  edu-kinesiologie, EFT,  Matrix-methode, Ik Leer Anders, Braingym, de methode van Dr. Blackerby. Ben een Robert Dilts aanhanger, m.n. zijn Dynamic Learning methode.

Verder ben ik Roze Ambassadeur, dat werk doe ik als vrijwilliger. Als roze ambassadeur leid ik o.a. gespreksgroepen om in alle openheid over de lastige dingen in het leven te spreken waar je als  oudere homoseksuele man en vrouw mee te maken hebt/ krijgt en om er vervolgens  prettiger  mee om te gaan en verder te kunnen leven.