Strategiesessie

Speciaal voor ondernemers

Barst je van de creatieve ideeën, maar mis je de drive en de energie om er een succes van te maken? Heb je vragen op het gebied van het om zeep helpen van je interne stemmetjes (ik kan het toch niet en dat soort praat) en andere beperkende overtuigingen die je belemmeren in je werk als ondernemer?  Als business coach kan ik je helpen jou weer te laten genieten van het leven zodat jij het weer volop aan kunt pakken zodat je meer verdient én meer voldoening uit je werk haalt en weer echt Plezier in Leven krijgt.

Strategiesessie
In een 1ste telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten kijken we waarin je precies bent vastgelopen of tegen op ziet en wat er nodig is om met meer voldoening en succes verder te kunnen.  Een strategiesessie vergt een investering van 197 euro inclusief btw, dit bedrag kan gelijk je 1ste korting zijn, als je daarna met me in zee wilt voor VIP Coaching. Die dag heeft een 100% Tevredenheid garantie en je blijft nog een jaar lang in contact met me. En als blijkt dat je geen verbetering ervaart en de Coaching je niet verder brengt, krijg je je geld terug.

Wat
We gaan je waarden bekijken, dat zijn je drijfveren en dat wat je motiveert,. We gaan persoonlijke doelen stellen, maar gaan ze nu ook zo formuleren dat ze ook behaald worden en geen wensen blijven. Want zonder doelen geen doelpunten, moet je maar denken. We werken samen met je onbewuste dat alle antwoorden reeds kent.

De VIP-Platina Coaching bestaat uit 2 life bijeenkomsten, plus een jaar lang online contact en de laatste bijeenkomst gaan we samen lunchen om het jaar te evalueren. De investering is 2497 euro inclusief btw.

Je kunt ook kiezen voor de VIP-coaching van 1 dag, dan is het bedrag 1297 euro inclusief btw.

Maar na die dag ben jij gegarandeerd van je stemmetjes af of andere ongewenste emoties, zoniet, dan krijg je ook dan je geld terug. Dus welk risico loop je eigenlijk? Het levert je alleen meer Plezier in Leven op! En wie wil dat niet? Jij toch ook?

[gravityform id=”6″ name=”Strategiesessie”]